Trail i running

Mil camins a tocar del mar i el verd del Parc del Garraf

Pels que estimen la natura de manera intensa, el Garraf ofereix paisatges i possibilitats per a tots els ritmes. Recorreguts a tocar del mar, o endinsats a la natura, us posaran a prova fent-vos gaudir al màxim.

“The Trail Zone” al Garraf

“The Trail Zone” al Garraf

Canyelles ens ofereix una magnífica zona de baixa muntanya banyada de vinyes i ideal per poder entrenar el trail running i el senderisme pràcticament tot l’any gràcies al seu suau clima mediterrani.

Constants pujades i baixades, amb trams tècnics que no ens donaran treva i que sens dubte ens faran gaudir al màxim. Talaies com la del Pic de l’Àliga des de la qual podrem veure des del mar fins als Pirineus passant per la muntanya de Montserrat.

Circuits de senderisme, trail i asfalt a Vilanova i la Geltrú

Circuits de senderisme, trail i asfalt a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú, pel seu clima mediterrani i excel•lent ubicació, representa el marc idoni per a tothom qui vulgui realitzar activitats esportives a peu, corrent, en bicicleta o a l’aigua. En aquest espai trobareu un seguit d’itineraris esportius, catalogats segons la distància i el grau de dificultat, que us permetran gaudir de l’esport a l’aire lliure.