Activitats a la natura

Tens una cita amb la natura

La costa, les vinyes i el Parc del Garraf s’entrellacen per compondre un particular paisatge mediterrani que es pot explorar gràcies a un bon nombre d’activitats pensades per treure el màxim partit de la terra ferma. Tastos de vi, excursions en segway, senderisme, classes de golf, marxa nòrdica, i rutes a cavall formen part d’una extensa oferta de propostes que també inclouen espeleologia, escalada i observació d’estels, entre d’altres

Petits grans descobriments

Petits grans descobriments

L’últim pastor d’Olivella

L’últim pastor d’Olivella

Assaborint el Garraf

Assaborint el Garraf

Un paisatge àrid de petites palmeres i herbes aromàtiques, donen gust i olor aquest espai natural. Té una fauna característica de la zona com l’àguila cuabarrada, una espècie especialment protegida en els últims anys. El parc també compta amb altres atractius com el Palau Novella, un edifici construït per un americà que allotjava una colònia agrícola i que actualment funciona com a monestir budista

 

Aquesta activitat està organitzada per Turismo Vivencial.

Pitch&Putt Portal del Roc

Pitch&Putt Portal del Roc

Qui vingui al Portal del Roc trobarà un camp de Pitch&Putt de 18 forats on poder gaudir de l’ESPORT i la NATURA.

La qualitat de la gespa i les seves instal·lacions el fan un dels camps més atractius de Catalunya.

Amb 18 forats a peu de la Talaia, en un entorn molt tranquil, permet gaudir d’unes vistes immillorables de Vilanova i la Geltrú amb el Mediterrani al fons.

El Primer Pitch&Putt de Catalunya adherit a la certificació BIOSPHERE

Un dia entre cavalls lliures al Garraf

Un dia entre cavalls lliures al Garraf

Vine a conèixer els cavalls en el seu entorn natural i passa un dia entre cavalls lliures. La fundació Miranda, proposa de desembre a finals d’abril,  a les pastures d’hivern del Parc del Garraf, aquesta activitat de descoberta. A l’estiu, també, Capvespres entre cavalls lliures al Parc del Garraf.

Una visita guiada per anar a trobar els cavalls a les pastures, amb explicació etològica (comportament i vida del cavall en el seu context natural) on podreu conèixer cavalls lliures, i on us presentem què és un cavall de veritat (què li agrada i què no, què necessita i què no, relacions socials, vincles d’amistat, ordre sistèmic, com s’organitzen i com es comuniquen).

Ruta a cavall pel Parc del Garraf

Ruta a cavall pel Parc del Garraf

Gaudeix del Parc del Garraf, respira, passeja entre vinyes, masies i un entorn immillorable amb vistes a la Mediterrània.

Tast dins d’un avenc

Tast dins d’un avenc

Activitat estrella que proposa el tast d’escumosos dins d’un avenc al Garraf. Coneix el potencial del parc natural de Garraf en primera persona des de l’interior del massís!

“Beure” el Garraf: Tast de vins + barbacoa

“Beure” el Garraf: Tast de vins + barbacoa

Gaudeix d’una visita a un celler més barbacoa:

Descobrim l’entorn del Massís del Garraf per conèixer què ens aporta aquest paratge en l’elaboració de vins de qualitat.
Visitem un celler del Massís del Garraf per aprendre, tastar i gaudir diferents estils de vinificació.
Acabem amb una barbacoa en família on no hi falta el porró, la rauxa i la xerinola.

Paisatge entre vinyes i tast amb Segway

Paisatge entre vinyes i tast amb Segway

Una ruta guiada en Segway als voltants de la bodega que el client vulgui. Els nostres segways son la versió X2, és a dir, adients per anar per la muntanya. Un itinerari que s’ajusta al temps que disposa el client, per gaudir del paisatge entre vinyes. Possibilitat de fer la visita a la bodega amb tast o maridatge.

Visita guiada a la desembocadura del Foix

Visita guiada a la desembocadura del Foix

La visita consisteix en una passejada per l’entorn de la desembocadura i part dels marges del Riu Foix. El passeig tindrà diverses parades on es faran explicacions sobre l’espai, l’ecologia i les actuacions de recuperació que es duen a terme.

També es dotarà a les visites de material òptic (telescopis i prismàtics) el que permetrà una observació d’ocells i una experiència amb la fauna molt propera.

Visita guiada els diumenges!

Punt de trobada: Oficina Turisme Platja

(Av. Mediterrani s/n – Platja Llarga)

Hora: 10.00h

Durada: 2 h. aprox.

Activitat gratuïta

Activitat adreçada a adults i infants majors de 8 anys.

Recomanem portar calçat adequat, aigua, crema solar, gorra i prismàtics.

Places limitades. Cal realitzar inscripció prèvia a Formulari inscripcions visites guiades espai natural del riu Foix

Wine tour per a amants de la bici de carretera

Wine tour per a amants de la bici de carretera

El paisatge al voltant de Sitges està farcit d’extenses vinyes i cellers que fan que aquesta ruta sigui encara més impressionant. Experimenta l’emoció i l’encant de les vinyes, les carreteres solitàries, el clima temperat i les pujades suaus. Mentre visites els cellers de vi, et sentiràs com si estiguessis a un lloc privilegiat.

CAN RÀFOLS DELS CAUS

Celler Can Ràfols dels Caus és un celler al cor del massís del Garraf. Una de les vinyes més singulars i atractives d’Europa. Incrustat a la roca del Garraf, totalment integrat en el paisatge, amb diversos nivells diferents. Amb aquest objectiu i centrant-se en els detalls, el disseny final és un celler que és completament invisible des de l’exterior. El guia us explicarà més sobre els secrets ocults d’aquesta casa de camp del segle XVII.