Activitats a la natura

Tens una cita amb la natura

La costa, les vinyes i el Parc del Garraf s’entrellacen per compondre un particular paisatge mediterrani que es pot explorar gràcies a un bon nombre d’activitats pensades per treure el màxim partit de la terra ferma. Tastos de vi, excursions en segway, senderisme, classes de golf, marxa nòrdica, i rutes a cavall formen part d’una extensa oferta de propostes que també inclouen espeleologia, escalada i observació d’estels, entre d’altres

Un dia entre cavalls lliures al Garraf

Un dia entre cavalls lliures al Garraf

Vine a conèixer els cavalls en el seu entorn natural i passa un dia entre cavalls lliures. La fundació Miranda, proposa de desembre a finals d’abril,  a les pastures d’hivern del Parc del Garraf, aquesta activitat de descoberta. A l’estiu, també, Capvespres entre cavalls lliures al Parc del Garraf.

Una visita guiada per anar a trobar els cavalls a les pastures, amb explicació etològica (comportament i vida del cavall en el seu context natural) on podreu conèixer cavalls lliures, i on us presentem què és un cavall de veritat (què li agrada i què no, què necessita i què no, relacions socials, vincles d’amistat, ordre sistèmic, com s’organitzen i com es comuniquen).

Ruta a cavall pel Parc del Garraf

Ruta a cavall pel Parc del Garraf

Gaudeix del Parc del Garraf, respira, passeja entre vinyes, masies i un entorn immillorable amb vistes a la Mediterrània.

“The Trail Zone” al Garraf

“The Trail Zone” al Garraf

Canyelles ens ofereix una magnífica zona de baixa muntanya banyada de vinyes i ideal per poder entrenar el trail running i el senderisme pràcticament tot l’any gràcies al seu suau clima mediterrani.

Constants pujades i baixades, amb trams tècnics que no ens donaran treva i que sens dubte ens faran gaudir al màxim. Talaies com la del Pic de l’Àliga des de la qual podrem veure des del mar fins als Pirineus passant per la muntanya de Montserrat.

Circuits de senderisme, trail i asfalt a Vilanova i la Geltrú

Circuits de senderisme, trail i asfalt a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú, pel seu clima mediterrani i excel•lent ubicació, representa el marc idoni per a tothom qui vulgui realitzar activitats esportives a peu, corrent, en bicicleta o a l’aigua. En aquest espai trobareu un seguit d’itineraris esportius, catalogats segons la distància i el grau de dificultat, que us permetran gaudir de l’esport a l’aire lliure.

Tast dins d’un avenc

Tast dins d’un avenc

Activitat estrella que proposa el tast d’escumosos dins d’un avenc al Garraf. Coneix el potencial del parc natural de Garraf en primera persona des de l’interior del massís!

“Beure” el Garraf: Tast de vins + barbacoa

“Beure” el Garraf: Tast de vins + barbacoa

Gaudeix d’una visita a un celler més barbacoa:

Descobrim l’entorn del Massís del Garraf per conèixer què ens aporta aquest paratge en l’elaboració de vins de qualitat.
Visitem un celler del Massís del Garraf per aprendre, tastar i gaudir diferents estils de vinificació.
Acabem amb una barbacoa en família on no hi falta el porró, la rauxa i la xerinola.

Paisatge entre vinyes i tast amb Segway

Paisatge entre vinyes i tast amb Segway

Una ruta guiada en Segway als voltants de la bodega que el client vulgui. Els nostres segways son la versió X2, es a dir, adients per anar per la muntanya. Un itinerari que s’ajusta al temps de que disposa el client, per gaudir del paisatge entre vinyes. Possibilitat de fer la visita a la bodega amb tast o maridatge.

Descubreix el Garraf en bicicleta

Descubreix el Garraf en bicicleta

Contempla el paisatge des de la bicicleta, per carreteres secundàries i descobreix l’autenticitat del territori.

Visita guiada a la desembocadura del Foix

Visita guiada a la desembocadura del Foix

La visita consisteix en una passejada per l’entorn de la desembocadura i part dels marges del Riu Foix. El passeig tindrà diverses parades on es faran explicacions sobre l’espai, l’ecologia i les actuacions de recuperació que es duen a terme.

També es dotarà a les visites de material òptic (telescopis i prismàtics) el que permetrà una observació d’ocells i una experiència amb la fauna molt propera.

Wine tour per a amants de la bici de carretera

Wine tour per a amants de la bici de carretera

El paisatge al voltant de Sitges està farcit d’extenses vinyes i cellers que fan que aquesta ruta sigui encara més impressionant. Experimenta l’emoció i l’encant de les vinyes, les carreteres solitàries, el clima temperat i les pujades suaus. Mentre visites els cellers de vi, et sentiràs com si estiguessis a un lloc privilegiat.

CAN RÀFOLS DELS CAUS

Celler Can Ràfols dels Caus és un celler al cor del massís del Garraf. Una de les vinyes més singulars i atractives d’Europa. Incrustat a la roca del Garraf, totalment integrat en el paisatge, amb diversos nivells diferents. Amb aquest objectiu i centrant-se en els detalls, el disseny final és un celler que és completament invisible des de l’exterior. El guia us explicarà més sobre els secrets ocults d’aquesta casa de camp del segle XVII.