Activitats nàutiques

Troba la teva activitat i gaudeix del Mediterrani

Descobrir la costa des d’un caiac, admirar una romàntica posta de sol a alta mar, viure l’emoció de navegar en catamarà o sortir en vaixell a practicar la pesca esportiva són només algunes possibilitats per gaudir del mar al Garraf. La comarca també ofereix la pràctica d’activitats com el paddle surf, piragüisme, vela, motos d’aigua, esquí nàutic, esquí surf, kitesurf, windsurf, submarinisme i snorkeling, que completen un extens ventall de propostes i cursos tant per a principiants com per a experts. Viu experiències i emocions inoblidables en un paisatge únic.

Excursions amb kayak a Sitges

Excursions amb kayak a Sitges

Diverses excursions en open kayak on podreu descobrir la costa de Sitges, el front marítim, la Punta de Sitges i els millors racons i cales de Sitges i de Vilanova i la Geltrú.

1. Excursió kayak Punta de Sitges
Excursió en open-kayak dobles on descobrir la costa de Sitges, una excursió d’iniciació on tothom pot participar-hi.
Navegarem pel front marítim de Sitges fina a la Punta de Sitges. Els caiacs són molt estables i fàcils de portar. També podrem nedar sense necessitat de desembarcar a la platja.
Més info aquí

2. Excursió kayak Calas de Sitges

Excursió on descobrir els millors racons i cales entre Sitges i Vilanova. Navegarem per un tram de la costa caracteritzat pel seu aspecte rocós format per penya-segats de pedra calcària de poca alçada.

Aquesta zona anomenada “Els Colls Miralpeix” és l’únic pulmó verd de la zona.  Trobarem pi blanc, margalló (palmera autòctona i protegida), romaní i agave. Durant la travessa ens trobarem amb caletes i coves.

També farem una parada per descansar i fer snorkel.

Més info aquí

 

 

Pasifae – Excursió guiada en open caiac

Pasifae – Excursió guiada en open caiac

La sortida ideal per iniciar-se en l’open kayak alhora que gaudim de frontal marítim de Vilanova des d’una nova perspectiva. Àgil, divertida i familiar. Gaudeix d’un dia de platja diferent fent open kayak.

Caiac als Colls-Miralpeix des de Vilanova i la Geltrú

Caiac als Colls-Miralpeix des de Vilanova i la Geltrú

La comarca del Garraf té una gran part de costa de zona rocosa on la vegetació arriba a tocar el mar. Trobarem diversitat de cales, penya-segats, coves i podrem veure diferents aus marines tot gaudint d’una activitat esportiva.

En un dia de mar calmada podrem resseguir les puntes, les cales i els penya-segats gairebé tocant la roca o passant entre roques i parant en alguna cova.

Durant la excursió realitzarem una parada en una cala per recuperar forces.

Caiac amb família

Caiac amb família

Vine a gaudir d’un dia amb família i descobreix els racons de la costa del Garraf.

Les excursions són per tastar i començar l’aprenentatge del món caiac; aquesta activitat es realitza en caiacs dobles auto-buidables en la que hi pot participar tothom i tota família.

 

 

Excursió Paddle Surf

Excursió Paddle Surf

El pàdel surf és una antiga forma de lliscament en què el navegant utilitza un rem per desplaçar-se per l’aigua mentre roman de peu en una taula. Les taules són d’ús individual. Activitat lúdica i molt divertida que et farà gaudir amb total seguretat en un dia de platja perfecte.