Activitats gastronòmiques

Les millors experiències gastronòmiques del Garraf

Descobriu els nostres sabors, amb identitat pròpia i marcats per la cultura marinera, i enamoreu-vos de la nostra cuina. Us invitem a gaudir de la gastronomia del Garraf i de les seves activitats.

Aprèn a tastar els vins naturals!

Aprèn a tastar els vins naturals!

Saps què són els vins naturals? On trobar-los? Quins són els principals productors? Amb nosaltres ho descobriràs a través d’activitats i esdeveniments divertits i didàctics per a tots els nivells. Som especialistes en begudes artesanes: vi, cervesa, sake i licors.

Segway & Tapas

Segway & Tapas

Afegeix a la teva ruta en Segway aquesta divertida opció. Et portem a un dels bars més famós de Sitges on gaudiràs de 2 tapes i una canya de cervesa o refresc.

Tast de cervesa artesana: La Sitgetana

Tast de cervesa artesana: La Sitgetana

Coneixes l’origen de la cervesa, quants dies passen des de que es fa el most fins que la cervesa es pot beure o quins ingredients són bàsics per produir cervesa? 

Amb aquesta visita faràs una immersió en la cultura cervesera, veuràs el nostre procés de producció i acabaràs amb un tast de cervesa fresca, directa de fàbrica.

 

La ruta del Xató

La ruta del Xató

Sabeu què? Tant és on van inventar el xató. És més important saber on i quan en podem menjar! Traieu l’agenda i preneu-ne nota, perquè enguany hi ha un munt d’activitats que no us podeu perdre a la #rutaXato: concursos, xatonades populars i moltes sorpreses a tots els pobles de la ruta. Tothom a cuinar o a tastar xató!

Us hi esperem!

Caves subterrànies al bell mig de Vilanova i la Geltrú

Caves subterrànies al bell mig de Vilanova i la Geltrú

Una visita que et sorprendrà i et portarà a fer un viatge en el temps a una de les caves més antigues de la ciutat.

Visita + copa de cava tot els dissabtes a les 13h.