Activitats enoturístiques

Gaudeix passejant entre vinyes

El Garraf ofereix ocasions per conèixer els viticultors i el resultat dels seus esforços. A Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, es poden visitar els cellers elaboradors i les seves vinyes. També, a Sant Pere de Ribes es pot realitzar un recorregut guiat per les masies elaboradores a través d’una ruta organitzada per l’oficina d’informació turística.

Tast dins d’un avenc

Tast dins d’un avenc

Activitat estrella que proposa el tast d’escumosos dins d’un avenc al Garraf. Coneix el potencial del parc natural de Garraf en primera persona des de l’interior del massís!

Segway amb tast de vins

Segway amb tast de vins

Ruta per Sitges amb un final de la millor manera, amb un tast de vins de la mà del millor sommelier de la comarca. Que et ve de gust ? Vi blanc? tasta els millors vins del Penedès i del Garraf …

“Beure” el Garraf: Tast de vins + barbacoa

“Beure” el Garraf: Tast de vins + barbacoa

Gaudeix d’una visita a un celler més barbacoa:

Descobrim l’entorn del Massís del Garraf per conèixer què ens aporta aquest paratge en l’elaboració de vins de qualitat.
Visitem un celler del Massís del Garraf per aprendre, tastar i gaudir diferents estils de vinificació.
Acabem amb una barbacoa en família on no hi falta el porró, la rauxa i la xerinola.

Caves subterrànies al bell mig de Vilanova i la Geltrú

Caves subterrànies al bell mig de Vilanova i la Geltrú

Una visita que et sorprendrà i et portarà a fer un viatge en el temps a una de les caves més antigues de la ciutat.

Visita + copa de cava tot els dissabtes a les 13h.

Paisatge entre vinyes i tast amb Segway

Paisatge entre vinyes i tast amb Segway

Una ruta guiada en Segway als voltants de la bodega que el client vulgui. Els nostres segways son la versió X2, és a dir, adients per anar per la muntanya. Un itinerari que s’ajusta al temps que disposa el client, per gaudir del paisatge entre vinyes. Possibilitat de fer la visita a la bodega amb tast o maridatge.

Wine tour per a amants de la bici de carretera

Wine tour per a amants de la bici de carretera

El paisatge al voltant de Sitges està farcit d’extenses vinyes i cellers que fan que aquesta ruta sigui encara més impressionant. Experimenta l’emoció i l’encant de les vinyes, les carreteres solitàries, el clima temperat i les pujades suaus. Mentre visites els cellers de vi, et sentiràs com si estiguessis a un lloc privilegiat.

CAN RÀFOLS DELS CAUS

Celler Can Ràfols dels Caus és un celler al cor del massís del Garraf. Una de les vinyes més singulars i atractives d’Europa. Incrustat a la roca del Garraf, totalment integrat en el paisatge, amb diversos nivells diferents. Amb aquest objectiu i centrant-se en els detalls, el disseny final és un celler que és completament invisible des de l’exterior. El guia us explicarà més sobre els secrets ocults d’aquesta casa de camp del segle XVII.