Canyelles – Olèrdola – Puig de l’Àliga

Recorregut semi circular gens difícil, apte per a tothom malgrat una certa envergadura. L'itinerari, molt complert, discorre a cavall del límit comarcal amb l'Alt Penedès seguint una de les carenes més interessants del Garraf per les àmplies panoràmiques que s'hi divisen. Unes vistes espectaculars i el patrimoni secular d'Olèrdola ens hi esperen.

Característiques de la ruta

Situats a la cruïlla del carrer Major i del la Bassa d’en Llot de Canyelles, iniciem el recorregut pel sender que puja pel torrent del Pla del Bosc, senyalitzat amb banderola. Passem per les urbanitzacions de la Cogullada i Daltmar per dirigir-nos al conjunt d’Olèrdola, primer, i després cap al Puig de l’Àliga; seguint per la carena les indicacions de les banderoles i les marques de continuïtat del GR 92.3. La tornada a Canyelles la fem per un sender d’enllaç que surt a mà dreta (sud-est) a uns 200m baixant del Puig de l’Àliga.

Recorregut semi circular apte per a tothom. Itinerari molt complert per una de les carenes més interessants del Garraf, límit comarcal amb l’Alt Penedès. Unes vistes espectaculars i el patrimoni secular d’Olèrdola ens hi esperen.

Distància: 13,24 Qm.

Desnivell: 485m

Durada aproximada: 3h 45m

Dificultat: Mitja

Mitjà: A peu

Temàtica: Paisatge / Natura

Com accedir: L0820 / L0145 Vilanova - Vilafranca - Barcelona Autocars Plana

Fitxer gpx: Descarregar