Exposició permanent Pallasso Charlie Rivel

Col·lecció personal de Josep Andreu i Lasserre, l’universal pallasso català Charlie Rivel. Un espai únic on podreu tornar a ser petits tot recordant les seves aventures.

Col·lecció personal de Josep Andreu Lasserre, Charlie Rivel (1896-1983), el pallasso català més popular i universal. Charlie Rivel va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. Només li calia una guitarra, una cadira i el seu talent. En l’exposició es poden veure els peculiars vestuaris del popular pallasso cubellenc, premis, imatges d’actuacions, etc. Charlie Rivel, l’home que una vegada va dir que el millor tresor que conservava era el somriure dels infants del món sencer. L’exposició està ubicada en una sala del Castell de Cubelles. Es disposa d’imatges d’actuacions i la biografia en sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, italià i alemany).

Contacte

VISITA GUIADA:

Per a grup nombrosos, visita a l’exposició i passejada pel nucli antic de Cubelles. Per a escoles o esplais: visita a l’exposició i taller de maquillatge. Visita concertada, posant-se en contacte amb l’exposició.

Horari visita:
De dimarts a dissabte: 10:00h. – 13:00h.

Exposició Charlie Rivel