Espai Far

Museu del Mar de Vilanova i la Geltrú.

Situat a l’antiga casa del faroner, el Museu del Mar exhibeix alguns dels objectes relacionats amb el món de la pesca i la tradició marinera que l’Associació Museu del mar ha anat rebent de donacions de pescadors i veïns del barri de Mar. Inclou també un àmbit dedicat a la preservació de la memòria oral.

 

Espai Víctor Rojas.

L’Espai Víctor Rojas acull el bot de salvament de nàufrags Víctor Rojas, un dels tres únics bots d’aquesta tipologia que es conserven a Catalunya. És un bot mixt per navegar a rem i a vela, insubmergible i autoredreçable.

 

Museu de Curiositats Marineres Roig Toqués.

El Museu de Curiositats Marineres Roig Toqués mostra la col·lecció d’objectes relacionats amb el mar que Francesc Roig Toqués atresorà al llarg de la seva vida: enginys de vaixells, sorres de tot el món, peixos, entre d’altres curiositats. A la famosa Carpa Juanita, un peix ensinistrat que bevia a porró i menjava amb cullereta, també se li ret homenatge en aquest espai.

Contacte

Horari:

Del 15 de juny al 14 de setembre: de dimarts a diumenge de 10 a 13 h. i de 17 a 20 h. 

Del 15 de setembre al 14 de març: de dimecres a divendres de 10 a 13 h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14 h. i dissabtes tarda de 16 a 18 h.

Del 15 de març al 14 de juny: de dimecres a diumenge de 10 a 14 h. Divendres, dissabte i diumenge de 17 a 19 h.
Espai Far