Feel Chill

Olivella

del 18/06/2022 al 19/06/2022

Un festival d'enfocament holístic. A l'estil de la filosofia "Slow Life". Pensat en un entorn natural per gaudir i compartir en família. A més d'escoltar música, podeu participar en diferents tipus d'activitats educatives i sostenibles.

Pretén implicar tots els agents locals de l'entorn i potenciar la interacció "co-creant" conjuntament un espai i entorn d'oci.

Una jornada amb activitats per a totes les edats, amb propostes educatives i sostenibles, alhora que divertides: ioga per grans i petits, dansa, chi kung, risoteràpia, xerrades sobre nutrició, vegan street food, coach mindfullness, tallers infantils, un market de productes compromesos amb el medi ambient, la sostenibilitat i el reciclatge, així com dos petits escenaris per la musica i una zona de pícnic i restauració que completen la proposta de Feel Chill Family – Chill Out Experience.

Pensat en un entorn natural , per gaudir i compartir en família. A més d’escoltar música, es pot participar en diferents tipus d’activitats educatives i sostenibles.

Pretén implicar tots els agents locals de l’entorn i potenciar la interacció “co – creant” conjuntament un espai i entorn d’oci.

https://feelchillexperience.com/

Informació pràctica

https://www.feelchillexperience.com