Rally Sitges

Sitges

del 16/03/2019 al 18/03/2019

Un cop més, com passa cada any des de 1959, Barcelona i Sitges estaran unides per la caravana de vehicles històrics -cotxes produïts fins a 1928 i motos fins 1938-, que es trobaran a la plaça Sant Jaume de la Ciutat Comtal i finalitzaran el seu recorregut a la plaça de la Fragata de la reconeguda localitat costanera.

La modernitat retro és la imatge del 60 Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges

Sitges, Barcelona i un cotxe d’època abordant alegrement les Costes del Garraf, amb el mar de fons fent de nexe d’unió entre aquests 3 punts clau, són els protagonistes del cartell del Ral·li Internacional Cotxes d’Època Barcelona- Sitges, que compleix aquest any la seva 60a edició.

Les senzilles línies de l’Automòbil de la imatge, inspirades en els d’un Buick D44 de 1916 que aquest any participarà en la prova, representin el canvi cap a un nou estil, una renovació generacional que coincideix, no per casualitat, amb la elegància informal de l’espectadora que contempla el vehicle quan passa. Són, en definitiva, Referències a la mateixa evolució del Ral·li, en què cada vegada participen més conductors joves.