Missatge covid-19 - Possibilitat de nous horaris i limitacions. Consulteu els webs dels mateixos establiments.

Malvasia de Sitges, patrimoni i posta de sol!

Visiteu el Celler Hospital de Sitges, un escenari singular de vinyes dins d'un entorn urbà i el Centre d'Interpretació de la Malvasia al mateix recinte. Aprofiteu l'estada a Sitges per passejar pels seus meravellosos racons i descobrir el seu patrimoni. Finalitzeu la jornada relaxant-vos a la vora del mar en un espai com La Daurada, amb propostes de concerts i activitats per petits i grans.

Què et proposem?

Activitat principal

El Centre d’Interpretació Mavasia de Sitges – El Corral de la Vila és un espai gestionat per la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, institució fundada al segle XIV.

L’edifici que acull el centre d’interpretació al voltant del passat vitivinícola sitgetà com a paraigua de la Malvasia de Sitges, reivindicant la seva polifacètica posició com a varietat i com a vi.

I com es podrà interpretar? A través d’uns recursos pensats de manera atractiva, amb un alt grau de voluntat d’interactuar amb i cap al visitant/usuari. Des de pantalles interactives, jocs, audiovisuals, fotografies inèdites projectades amb un tractament innovador de donar moviment al 2D, entrevistes i objectes.

Finalment, un itinerari sensorial farà de l’experiència de descobrir un joc pels cinc sentits. Quin gust té la Malvasia de Sitges? Quina olor desprèn el vi dolç? Quin tacte té el tronc del cep? Quina mena de soroll fa un boter quan construeix una bóta? Com és el pàmpol de la Malvasia de Sitges?

Allotjament

Aprofita la visita, i fes nit al Garraf

Ganes de més? Relaxa’t als millors establiments. Reserva aquí 

On?

Descobreix les poblacions on es devenvolupa la proposta