Activitats a la natura

Tens una cita amb la natura

La costa, les vinyes i el Parc del Garraf s’entrellacen per compondre un particular paisatge mediterrani que es pot explorar gràcies a un bon nombre d’activitats pensades per treure el màxim partit de la terra ferma. Tastos de vi, excursions en segway, senderisme, classes de golf, marxa nòrdica, i rutes a cavall formen part d’una extensa oferta de propostes que també inclouen espeleologia, escalada i observació d’estels, entre d’altres

Visita guiada a la desembocadura del Foix

Visita guiada a la desembocadura del Foix

La visita consisteix en una  passejada per l’entorn de la desembocadura i part dels marges del Riu Foix. La passejada tindrà varies parades on es faran explicacions sobre l’espai, l’ecologia i les actuacions de recuperació que s’hi duen a terme.

També es dotarà a les visites de material òptic (telèscopi i prismàtics)  el que permetrà una observació d’ocells i una experiència amb la fauna molt propera.

Wine tour per a amants de la bici de carretera

Wine tour per a amants de la bici de carretera

El paisatge al voltant de Sitges està farcit d’extenses vinyes i cellers que fan que aquesta ruta sigui encara més impressionant. Experimenta l’emoció i l’encant de les vinyes, les carreteres solitàries, el clima temperat i les pujades suaus. Mentre visites els cellers de vi, et sentiràs com si estiguessis a un lloc privilegiat.

CAN RÀFOLS DELS CAUS

Celler Can Ràfols dels Caus és un celler al cor del massís del Garraf. Una de les vinyes més singulars i atractives d’Europa. Incrustat a la roca del Garraf, totalment integrat en el paisatge, amb diversos nivells diferents. Amb aquest objectiu i centrant-se en els detalls, el disseny final és un celler que és completament invisible des de l’exterior. El guia us explicarà més sobre els secrets ocults d’aquesta casa de camp del segle XVII.

Ruta a cavall pel Parc del Garraf

Ruta a cavall pel Parc del Garraf

Gaudeix a cavall dels parcs naturals del Garraf i Olèrdola. Passeja entre vinyes i antigues masies.

El massís del Garraf en Segway

El massís del Garraf en Segway

Endinsa’t amb nosaltres al Parc Natural del Garraf de la manera més divertida que hagis imaginat.
Sobre els nostres segways recorrerem els camins que s’amaguen en aquest espai protegit i gaudirem de les vistes espectaculars que ens ofereix la natura.

També tindrem l’oportunitat de visitar el poble fantasma que es troba al seu interior i t’explicarem les llegendes que es comenten d’aquest lloc.

Descobreix el Garraf en bici

Descobreix el Garraf en bici

Contempla el paisatge des de la bicicleta, per carreteres secundàries i descobreix l’autenticitat del territori.