Espai Far

L’Espai Far, situat a l’emblemàtic Far de Sant Cristòfol, és un centre museístic que mostra el ric patrimoni mariner vilanoví.

Museu del Mar de Vilanova i la Geltrú.

Situat a l’antiga casa del faroner, el Museu del Mar exhibeix alguns dels objectes relacionats amb el món de la pesca i la tradició marinera que l’Associació Museu del mar ha anat rebent de donacions de pescadors i veïns del barri de Mar. Inclou també un àmbit dedicat a la preservació de la memòria oral.

 

Espai Víctor Rojas.

L’Espai Víctor Rojas acull el bot de salvament de nàufrags Víctor Rojas, un dels tres únics bots d’aquesta tipologia que es conserven a Catalunya. És un bot mixt per navegar a rem i a vela, insubmergible i autoredreçable.

 

Museu de Curiositats Marineres Roig Toqués.

El Museu de Curiositats Marineres Roig Toqués mostra la col·lecció d’objectes relacionats amb el mar que Francesc Roig Toqués atresorà al llarg de la seva vida: enginys de vaixells, sorres de tot el món, peixos, entre d’altres curiositats. A la famosa Carpa Juanita, un peix ensinistrat que bevia a porró i menjava amb cullereta, també se li ret homenatge en aquest espai.

Contacte

Horari:
De l’1 de juny al 30 de setembre : de dimarts a diumenge de 10 a 13 h. i de 17 a 20 h.
Pujada del Far de Sant Cristòfol, 2De l’1 d’octubre al 31 de maig: de dimecres a diumenge de 10 a 14 h. divendres i dissabte de 16 a 18 h.