Activitats gastronòmiques

Les millors experiències gastronòmiques del Garraf

Descobriu els nostres sabors, amb identitat pròpia i marcats per la cultura marinera, i enamoreu-vos de la nostra cuina. Us invitem a gaudir de la gastronomia del Garraf i de les seves activitats.

Coolinary Food & Fun Market

Coolinary Food & Fun Market

Tant si ets foodie, professional del sector o simplement t’agrada menjar i beure bé a Coolinary viuràs una experiència gastronòmica completa molt a prop de Sitges i Vilanova i la Geltrú. Trobaràs parades i el millor en productes gourmet i de proximitat, a més d’espais polivalents per desenvolupar qualsevol tipus d’event al voltant dels fogons: des de classes de cuina a jornades de formació.

La ruta del Xató

La ruta del Xató

Sabeu què? Tant és on van inventar el xató. És més important saber on i quan en podem menjar! Traieu l’agenda i preneu-ne nota, perquè enguany hi ha un munt d’activitats que no us podeu perdre a la #rutaXato: concursos, xatonades populars i moltes sorpreses a tots els pobles de la ruta. Tothom a cuinar o a tastar xató!

Us hi esperem!

Caves subterrànies al bell mig de Vilanova i la Geltrú

Caves subterrànies al bell mig de Vilanova i la Geltrú

Descobreix al bell mig de Vilanova i la Geltrú les caves Torrents Carbó. Una visita que et sorprendrà i et portarà a fer un viatge en el temps a una de les caves més antigues de la ciutat.

Visita + copa de cava tot els dissabtes a les 13h.

Tast de cervesa artesana: La Sitgetana

Tast de cervesa artesana: La Sitgetana

Coneixes l’origen de la cervesa, quants dies passen desde que es fa el most fins que la cervesa es pot beure o quins ingredients són bàsics per produir cervesa? 

Amb aquesta visita faràs una immersió en la cultura cervesera, veuràs el nostre procés de producció i acabaràs amb un tast de cervesa fresca, directa de fàbrica.

 

Segway & Tapas

Segway & Tapas

Afegeix a la teva ruta en Segway aquesta divertida opció. Et portem a un dels bars més famós de Sitges on gaudiràs de 2 tapes i una canya de cervesa o refresc. També et portarem a la platja perquè puguis provar el Segway per la sorra.