Activitats enoturístiques

Gaudeix passejant entre vinyes

El Garraf ofereix ocasions per conèixer els viticultors i el resultat dels seus esforços. A Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, es poden visitar els cellers elaboradors i les seves vinyes. També, a Sant Pere de Ribes es pot realitzar un recorregut guiat per les masies elaboradores a través d’una ruta organitzada per l’oficina d’informació turística.

Caves subterrànies al bell mig de Vilanova i la Geltrú

Caves subterrànies al bell mig de Vilanova i la Geltrú

Descobreix al bell mig de Vilanova i la Geltrú les caves Torrents Carbó. Una visita que et sorprendrà i et portarà a fer un viatge en el temps a una de les caves més antigues de la ciutat.

Visita + copa de cava tot els dissabtes a les 13h.

Paisatge entre vinyes i tast amb Segway

Paisatge entre vinyes i tast amb Segway

Una ruta guiada en Segway als voltants de la bodega que el client vulgui. Els nostres segways son la versió X2, es a dir, adients per anar per la muntanya. Un itinerari que s’ajusta al temps de que disposa el client, per gaudir del paisatge entre vinyes. Possibilitat de fer la visita a la bodega amb tast o maridatge.

Beure el Garraf: Tast de vins + barbacoa

Beure el Garraf: Tast de vins + barbacoa

Gaudeix d’una visita a un celler més barbacoa:

Descobrim l’entorn del Massís del Garraf per conèixer què ens aporta aquest paratge en l’elaboració de vins de qualitat.
Visitem un celler del Massís del Garraf per aprendre, tastar i gaudir diferents estils de vinificació.
Acabem amb una barbacoa en família on no hi falta el porró, la rauxa i la xerinola.

Segway amb tast de vins

Segway amb tast de vins

Ruta per Sitges amb un final de la millor manera, amb un tast de vins de la mà del millor sommelier de la comarca. Que et ve de gust ? Vi blanc? tasta els millors vins del Penedès i del Garraf …