Sons Solers

Sant Pere de Ribes

del 13/07/2018 al 15/07/2018

La quarta edició del Sons Solers va ser la més especial que s’ha viscut fins a dia d’avui. Amb totes les entrades venudes i un cartell d’autèntic luxe format per Sopa de Cabra, Mazoni, Maria Arnal i Marcel Bagés, Judit Neddermann i Trau, vam viure una nit màgica sota les estrelles plena de música, natura, gastronomia i un gran ambient. Reviu-la!

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta dels que se celebren a Catalunya. Nascut a l’estiu de 2014, el festival de Finca Mas Solers ha apostat per una programació de qualitat basada en la música feta al país i per una essència pròpia que el converteixen en el que anomenem SLOW FESTIVAL.

Entorn Natural

Els Sons Solers se celebra en l’entorn incomparable de Finca Mas Solers, l’Antic Gran Casino de Barcelona. Rodejada pel bosc de Solers, els idí·lics jardins Mònaco i l’Amfiteatre de la finca són els escenaris d’un festival que promociona el territori i fomenta el respecte per la natura.

Km. 0

Apostem per la música de qualitat feta a Catalunya i d’estils molt diversos. La promoció dels artistes del territori és un dels objectius principals del festival.

Gastronomia

El Sons Solers és també una gran oportunitat per degustar l’excel·lent oferta gastronòmica de Finca Mas Solers, un referent en la celebració de tota mena d’esdeveniments.

Segell propi

Apostem per la música de qualitat per davant de la quantitat. Ni cues, ni massificacions, ni actuacions solapades, ni presses, etc. Un festival diferent a la resta de l’oferta d’esdeveniments musicals.

Informació pràctica

http://www.sonssolers.cat/