Nowa Reggae

Vilanova i la Geltrú

del 06/07/2018 al 07/07/2018

El Nowa Reggae celebra la tretzena edició el cap de setmana del 6 i el 7 de juliol d’un dels festivals referents dels sons jamaicans. La ubicació torna a ser el Parc de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú, on durant divendres i dissabte actuaran 16 formacions repartides en tres escenaris.

L’artista Alpha Blondy, cantant de Costa d’Ivory, és la gran sorpresa de l’edició del 2018. En la seva dilatada trajectòria ha col·laborat amb el prestigiós grup The Wailers entre d’altres. Les seves lletres destaquen per la crítica a les polítiques dutes a terme als països africans, amb un toc d’humor i molta actitud. La seva carrera va començar l’any 1982 i és un dels referents en actiu del Reggae Roots.
Durant la nit de dissabte també actuarà la cantant britànica Hollie Cook, que presentarà el seu nou treball, Vessel of Love, amb el que ha aconseguit aparèixer al top de diferents llistes d’èxits al Regne Unit. L’artista que defineix el seu estil com a “pop tropical” ha estat rodejada de música des de la seva infància, és la filla delbateria dels Sex Pistols, Paul Cook.


Divendres actuaran els altres dos caps de cartell, The Gramophone Allstars Big Band amb el seu so entre el soul, el jazz i els ritmes jamaicans i Sr. Wilson & The Island Defenders.

Informació pràctica

http://nowareggae.com/