Sons Solers

Sant Pere de Ribes

12/07/2019

La cuarta edición del Sons Solers fue la más especial que se ha vivido hasta el día de hoy. Con todas las entradas vendidas y un cartel de auténtico lujo formado por Sopa de Cabra, Mazoni, Maria Arnal y Marcel Bagés, Judit Neddermann y Ojal, vivimos una noche mágica bajo las estrellas llena de música, naturaleza, gastronomía y un gran ambiente . Revivela!

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta dels que se celebren a Catalunya. Nascut a l’estiu de 2014, el festival de Finca Mas Solers ha apostat per una programació de qualitat basada en la música feta al país i per una essència pròpia que el converteixen en el que anomenem SLOW FESTIVAL.

Entorn Natural

Els Sons Solers se celebra en l’entorn incomparable de Finca Mas Solers, l’Antic Gran Casino de Barcelona. Rodejada pel bosc de Solers, els idí·lics jardins Mònaco i l’Amfiteatre de la finca són els escenaris d’un festival que promociona el territori i fomenta el respecte per la natura.

Km. 0

Apostem per la música de qualitat feta a Catalunya i d’estils molt diversos. La promoció dels artistes del territori és un dels objectius principals del festival.

Gastronomia

El Sons Solers és també una gran oportunitat per degustar l’excel·lent oferta gastronòmica de Finca Mas Solers, un referent en la celebració de tota mena d’esdeveniments.

Segell propi

Apostem per la música de qualitat per davant de la quantitat. Ni cues, ni massificacions, ni actuacions solapades, ni presses, etc. Un festival diferent a la resta de l’oferta d’esdeveniments musicals.

Información pràctica

http://www.sonssolers.cat/